WebFairyNetwork

ROMÂNIA DEȚINE PREȘEDINȚIA UNIUNII EUROPENE

  • 0
Președintele roman Klaus Johannis, care sprijină eforturile de a elimina extorcarea în țara sa

În perioada următoare, România va top multe țări în dezvoltarea economică, creșterea și creșterea nivelului de trai al populației, în cazul în care a primit România pe președinția rotativă a Uniunii Europene, care se confruntă cu dosare fierbinți din care părăsi Uniunea Marea Britanie și creșterea anti-flux al Uniunii, și excită aceste temeri fierbinte că românul președinția prin rotație Într-un moment în care majoritatea de stânga din țară și-a dublat critica față de Bruxelles.

Este rare pentru o țară să se confrunte cu provocări majore precum Bucureștiul, inclusiv finalizarea procesului Brixet până în martie, alegerile europene din mai în 27 de state membre și dificultatea finalizării bugetului comun.

Și deține România Președinția Uniunii, succesorul în Austria pentru prima dată de la aderarea la aceasta, în 2007, în timp ce Austria a fost una dintre țările cele mai în apărare a Uniunii, România sa deteriorat relațiile de multe ori cu Bruxelles, în ultimele luni, pe fondul controversate reforme ale sistemului judiciar introdus de Partidul Social Democrat (PND), care Refuzat să respecte cerințele Uniunii de a le abandona, acuzând Comisia Europeană că nu a combătut corupția și că a descris-o în mod incorect.

 

Guvernul român dorește să adopte o ordine de amnistiere care ar putea fi în beneficiul funcționarilor acuzați de corupție și a disputelor cu sistemul judiciar, dar trecerea ordinului este o linie roșie pentru UE, spun analistii.

 

În timpul unui interviu de presă publicat cu câteva zile în urmă, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a declarat că Guvernul București în partea de sus a Vasilika Veronica Danisla, nu a fost încă înțeleasă așa cum ar trebui, ceea ce înseamnă că conduce țara Uniunii Europene, sceptic care arată România solidă ca o unitate în Europa.

În plus, oficialii din cadrul Comisiei au declarat că România dorește să nu emită diferențe politice interne și să își asume rolul de mediator imparțial în cadrul Uniunii Europene.

România este pregătită să își asume prima președinție, care vine într-o perioadă crucială pe măsură ce Marea Britanie părăsește UE și își dezbate bugetul cu 257 de propuneri pe masă, potrivit site-ului Comisiei Europene pe Twitter. Juncker a spus că sindicatul nu ar fi fost complet fără România, iar astăzi este complet după decenii de separare artificială. România este astăzi parte a familiei europene.

 

Presedintele roman Klaus Yohannes, care sprijină de-extorcare în eforturile țării sale, a declarat luna trecută că țara sa nu a fost pregătită să preia președinția UE, ceea ce face Finlanda, care ar trebui să preia președinția începând în luna iulie Exprimându-și dorința de a prelua.

Poziția președintelui, liderul Partidului Social Democrat, ia determinat pe Dragania, cunoscută ca puternicul român, să solicite procesul președintelui Johannes pentru observațiile sale. Acesta a fost emis împotriva lui Dragana termeni de mai multe închisoare cu amânarea punerii în aplicare, inclusiv a celor atașate la fraudarea rezultatelor unui referendum în 2012, inclusiv cele atașate la funcțiile de fals, precum și sustragere de la Institutul pentru protecția copiilor și a persoanelor cu nevoi specifice.

Ministrul austriac de externe Sebastian Kurz a subliniat în timpul unei întâlniri simbolică a președinției prin rotație a Uniunii Europene Tsim în România cu privire la importanța statului de drept, încă o dată laudă președintele Yohannes, în calitate de garant pentru a repara orice recidivă.

Related posts