WebFairyNetwork

SLOVENIJA SE BO ODLOČILA ZA PREPOVED NOVIH AVTOMOBILOV IZ FOSILNIH GORIV DO KONCA LETA 2030, DA BI ZMANJŠALA DOLG

  • 0
Slovenska vlada je objavila nove novice o cenah goriva v Sloveniji, kjer

Organi napovedal prejšnji četrtek, da bo čas Sloveniji prepoved povzročijo sodobnih vozil, ki jih poganja bencin ali dizelsko gorivo, ki se začne v letu 2030.

Prav tako je izdala tudi razvoj osnutek načrtovanja, pod katerimi država upravlja za zmanjšanje javnega dolga na 60 odstotkov regionalnega BDP, kar je najvišja dovoljena za člane Evropske zveze do leta 2030.

Govoril je vladno izjavo, "Modern vpis (od leta 2030) bo možno le za avtomobile, ki so manj emisij ogljikovega dioksida, v katerem je 50 gramov na kilometer." In pravica do električnih vozil in hibridov, ki izpolnjujejo Aghir teh standardov v tem času.

Dejal je, da bo od leta 2025 znak sodobno mogoče spremeniti svoje avtomobile, ki oddajajo manj kot 100 gramov ogljikovega dioksida na kilometer, kar bo omogočilo Sloveniji za zmanjšanje emisij toplogrednih plinov za 9 odstotkov od leta 2020 do leta 2030.

Vlada skromnih republike v jugovzhodni Evropi, je dejal, da želi, da se do 17 odstotkov manj od tistega, kar so osebna vozila v letu 2030 so električni in hibridni modeli. Trenutno so nižje od 0,1 odstotka parova.


Prepoved predvidoma bencinskih in dizelskih vozil naslednjih podobne ukrepe, ki jih Grčija sprejela v državi Franciji s ciljem v času začetka veljavnosti do leta 2040. francoski prestolnici Pariz prej četrtek, da bi prepoved takih vozil v mestu do leta 2030.

V skladu z osnutkom strategije slovenskih organov, je treba doseči v državi v letu 2030 z deležem povprečnega osebe regionalnega BDP v Evropski zveze v kupni intenzivnost, kar je za 83 odstotkov to raven v zadnjem desetletju.

In povečal javni dolg Slovenije v zelo širokem preteklih letih kot država spremeniti svojo Izogibajte ozko upravljanje globalno reševanje bank v letu 2013. V zadnjem letu časa padel prvič v osmih letih in oblasti načrtujejo, da ga zmanjša na najmanj 77 odstotkov regionalnega BDP letos.

Related posts