WebFairyNetwork

SLOVENIJA VSTOPA V SVET AVTOMOBILOV IN PROIZVAJA SVOJE PRVE ŠPORTNE AVTOMOBILE

  • 0
Slovenija je izdala nov zakon za vsakogar, ki ima v lasti avto, stari ali moderni

Ljubitelji netradicionalnih športnih vozil, ki se zelo trudijo, da izpolnijo in vedeti vse, kar je novega v svetu vozil, ki so značilne njihove motorje, in ekskluzivnih modelov in prepoznavna, katerih lastniki pridejo brez drugih vozil, od navora in hitrosti in zmogljivost povečati delež adrenalina v njihovih telesih, z vsakim bencin črpalka noge so narejeni s, in z vsakim začetkom, ki jih naredi izginejo sploh pred očmi njih, na sodoben in izključno takrat, s sodobno vozilo in ekskluzivni ni mogoče izdelati, razen po naročilu, ne pa italijanščini, britanskem, nemškem, a »slovenskem«.

Športni navdušenci so prepričani, da sledijo slavni dogodek, ki je potekal včeraj v Veliki Britaniji, ki ga Brive salonu, ki se vsako leto potekala na sloko Bar, ki je prvič v svoji zgodovini priča prvi zmogljivo športno vozilo "slovenskega", poimenovan " Toshik Renovati T500 ", ki je prinesla močne izzive na razstavi, z britanskim superšportnega" McLaren MP4-12C ", in nemško avtomobilsko bogate opredelitev" Porsche 911-GT2 RS ".

Velika moč

Po številnih informiranih virih je Rennovato T500 prvič videl izven države izvora. Prikazan bo tudi v največjem in najpomembnejšem vozniškem avtomobilu po celem svetu. Amerika in Villa de State, ki poteka enkrat letno v Italiji.

Slovenija je obalna republika Alpine, ki se nahaja v središču evropske celine. Do leta 1991 je bila del jugoslovanske zveze in Evropski uniji pridružile leta 2004. Republika je proizvajalec in producent tüske Renovati T 500, prvi superšportnega polnilnikom, prvi proizvaja v Republiki Sloveniji, izdelan na strukturo starega slovenski k-1 Atak, ima svojo ceno, ki je visoko do zmerno v svetu je superšportnik, s $ 372.000 pa je cena tega vozila, proizvaja samo prednaročila, zagotovo In pride po višji ceni približno 128 tisoč dolarjev manj kot nemški tekmec Porsche 911-GT2 RS.

Vozilo je bilo izdelano v letu 2003, ko je eden najvidnejših slovenskih motoristov, Alyosha Toshik, ki je zdaj ustanovitelj in inovator v vozilu, ki je vodil Porsche 911 na tej stopnji, je kritiziral njegovo pomanjkanje odločnosti, moči in hitrosti. Izdaja in izdelava superherojskih in hitrih vozil. Rezultat je bil Toshik Rinovatio T500, ki je trenutno opremljen z osmocilindričnim V8 motorjem RS8 s kapaciteto 4,2 litra.

Nemški motor, ki je bil opremljen z Renovio T500, opremljen s šeststopenjskim ročnim menjalnikom v S-5 menjalnikom od Audi Corporation, z nekaterimi izboljšavami sistemov soteska, ki daje vozilu močan 450 konjskih moči od nič do 100 kilometrov, najmanj 3,7 sekunde in s skupno hitrostjo do 310 kilometrov na uro.

Roadster

Ne moremo razmišljati o sodobnem Renovatu T500 kot maratonskem vagonu, saj je proizvajalec avtomobilov potrdil številne notranje in zunanje spleme. To naj bi izkoristilo idejo, da je to sodobno slovensko vozilo nosilec za neprehrambene ceste in heterogene mestne ceste, in ne za maratonke in ulice so hitro ne. Čeprav se je skupna masa ne presega 1090 kg, in kljub uporabi številnih tehnologij in tehnologije zasnovan tako, da vozilo eno od vozil zelo hitro in hitro, vendar je bilo lahko, in z zagotavljanjem veliko tradicionalnih tehnik, ki prihajajo v navadna vozila javnih ulic, kombinacija maratona in avtomobila mesta.

Renovio T500 je opremljen s krpo in pomivalnim prednjim sedežem, klimatsko napravo, CD predvajalnikom, predalom za rokavice in številnimi drugimi zasebnimi civilnimi vozili na javnih ulicah.

Sodobno slovensko vozilo prihaja v zunanjosti in poenostavljenem dizajnu, ki je presenetljivo in presenetljivo, saj je športno vozilo z odstranljivim stropom. Njena sprednja vrata se vodoravno odprejo na vrh in "osozeti" prihajajo sredi telesa vozila od zadaj kot pa navzdol. Kot tudi zadnje krilo avtomobila, v celoti izdelana iz ogljika, poleg ogljika in kožnih cepljenja in semiš krpo v dvorani, ki zajema volana, da bi zgornji nadzor noge in občutek stabilnosti. Moderni Renault Renova T-500 prihaja z vsemi digitalnimi dimenzijami, tako kot maraton Formule 1. Njegova struktura je izdelana iz cevaste strukture, prekrite z ogljikovimi vlakni.

Related posts