WebFairyNetwork

SLOVENIJA IZDELUJE PRVE SUPER ŠPORTNE AVTOMOBILE

  • 0
Športni avtomobili "netradicionalnih", ki Ihon spremljanje in ugotovite, kaj je novega v svetu teh avtomobilov so značilne močne motorje in oblikuje edinstven in značilen, ki prihaja lastniki tudi ne razlitje drugih avtomobilov, navora, Ljubitelji hitrosti in povečati z deležem adrenalina v njihovih telesih z vsakim keystroke bencinom noge ven, in z vsakim začetek naredi popolnoma izginejo iz oči tistih okoli njih, nov in ekskluziven imenovanje, z novo in ekskluzivno avto ne more biti izdelani samo prednaročilo, ne italijanska, ne Britanci, ne nemško, ampak Asisrih ni francoski, vendar so "Slovenščina".

Športni navdušenci avto gotovo so sledili dogodki znameniti razstavi, ki je potekalo včeraj in danes končuje v Veliki Britaniji, in sicer z "Salon Brief", ki se odvija vsako leto v "sloko" britanski Bar, ki je videl, je prvič v svoji zgodovini, je prvi športni avtomobil "močna tema park" industrija "slovenski", poimenovan "T Toshik Rinovatio 500", ki se bori močne izzive na razstavi, z britanskim zvezdnik avto, "McLaren MP4-12C", bogato opredelitev "Porsche 911-GT2 RS in nemškega avta."

Moč je ogromna

Ko prvič vidiš avto "Rinovatio T-500" zunaj tovarne države je, glede na veliko dobro obveščenih virov, in se prikaže tudi v največji in najpomembnejši motorjem kaže na ravni celega sveta, in morda najbolj pomembno, "Pebble Beach", razstava, ki vsako leto poteka v Združenih državah Amerike in razstava "Villa de država", ki se odvija vsako leto v Italiji.
Slovenija država alpska obalna nahaja sredi evropske celine, je bila do leta 1991 del jugoslovanske federacije, in se pridružila Evropski uniji leta 2004. To stanje je tovarna, in izdelka avto "Toshik Rinovatio T-500" šport, ki je prvi superheroj avto "supercar" z mogočnim motorjem, to je prva, ki jo proizvaja države Slovenije, ki je bila proizvedena na podlagi starega avtomobila slovenske strukture "k-1 - ATTAC," ima svojo ceno, je visoko na povprečjem v superšportnega svetu, kjer je znesek 372 tisoč ameriških dolarjev, kot je cena tega avtomobila, ki ni Izdelana samo s prednaročilom in seveda s plačilom V vnaprej, pridejo po višji ceni okoli 128 tisoč $ za nemški tekmec Porsche 911-GT2 RS.

Datum zaradi industrije ta avto do 2003, ko se je upokojil eden od vodilnih dirkačev dirkalnik slovenski "Alewoosa Toshik", ki je danes ustanovitelj in ustvarjalec tega avtomobila, ki je vozil Porsche 911 v tem obdobju, in kritiziral takratnega pomanjkanje odločnosti in slabosti svoje moči in hitrosti, ter se odločili po proizvodnji Nadomestna proizvodnja in hitri avto. Rezultat je bil avto "Toshik Rinovatio T-500", je trenutno opremljen z motorjem Audi "R8" od RS4 zunanjim tipa, osem-valjni V8 s prostornino do 4,2 litra.

Nemški motor, ki je opremljen z avtomobilom Rinovatio T 500 it, je opremljen s kolo-stopenjskim ročnim gibanja prenosnega "S 5" iz Audi je tudi podjetje, s šeststopenjskim, z nekaterimi spremembami sistemov soteske, da bi avtomobilu ogromno moč do 450 konjskih moči, hitro se začne nič do 100 km, v manj kot 3,7 sekunde, s skupno hitrostjo do 310 kilometrov na uro.

Cestni avto

Ne moremo nov "Rinovatio T-500" avto šteje, na podlagi tega, da se dirka samo avto, in to je bila potrjena s strani proizvajalca vozila skozi številne notranje in zunanje se dotakne, tako da zaposlujejo idejo, da je ta novi slovenski avto avto za na pot se hitro in na ulicah različnih mest , Ne za dirke, in samo za avtoceste. Čeprav se je skupna masa ne presega 1090 kg, in kljub uporabi številnih tehnik in tehnologij, namenjenih, da bo ta avto ima superšportnega je zelo hitro, vendar jim je uspelo zaradi zagotavljanja številnih tradicionalnih tehnik, ki pridejo dodeljenih javnih ulicah navadnih avtomobilov, ki združujejo avto dirke mestni avtomobil . Prišel Rinovatio T 500, Bkras spredaj iz semiša in razširljive gibanja, so bili tudi s klimatsko napravo, CD in CD-ja, poleg tega v poseben sklad in rokavice veliko običaj hoditi po javnih cestah civilna vozila oprema.

Novi slovenski avto, od zunaj in racionalno oblikovanje privlačne in oko-lov, razen, da so iz istega stropne zaznavne športnega avtomobila, Vobwabha spredaj odpre vodoravno, tako kot so prišli "Alokazhozatat" v sredini karoserijo od zadaj in ne na dnu, pomaga potisniti avto v največji možni meri, poleg tega, pa je pojav zadnjega krila avtomobila, v tovarni v celoti iz ogljika, poleg ogljikovih cepljenja, kožo in krpo gamsov v pilotski kabini, ki pokriva volan, da bi večji nadzor noge in občutek stabilnosti. Novi avtomobil Rinovatio T 500, digitalni števci, tako kot ti avtomobili prihajajo s Alforamoula- dirko 1. Struktura Tovarna cevaste strukture prekrito z ogljikovih vlaken.

Related posts